Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0101467^"
  1. Využití organických odpadů ze zemědělské výroby a venkovských sídel : sběr, třídění a využití organických odpadů : zařízení pro termické zpracování organických odpadů : [metodická příručka MZe ČR / Jaroslav Kára, Petr Hutla, Zdeněk Pastorek] .  Praha :  Výzkumný ústav zemědělské techniky,  2008 .  84 s.   [1, z toho volných 1]
    Využití organických odpadů ze zemědělské výroby a venkovských sídel
  2. Výroba a využití bioplynu v zemědělství / [zpracoval tým autorů: Jaroslav Kára, Zdeněk Pastorek, Evžen Přibyl] .  Praha :  Výzkumný ústav zemědělské techniky,  2007 .  120 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Energetické rostliny : technologie pro pěstování a využití / [Jaroslav Kára ... et al.] .  Praha :  Výzkumný ústav zemědělské techniky,  2005 .  80 s.   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    kniha
  4. Biomasa : obnovitelný zdroj energie / [zpracoval tým autorů Zdeněk Pastorek, Jaroslav Kára, Petr Jevič] .  Praha :  FCC Public,  2004 .  286 s.   [1, z toho volných 1]
    Biomasa
  5. Využití druhotného tepla větracího vzduchu stájí (monografie) / Radomír Adamovský, Jaroslav Kára .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2002 .  211 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Využívání druhotného tepla větracího vzduchu stájí / [zpracoval Jaroslav Kára, Radomír Adamovský] .  Praha :  Informační centrum ČKAIT,  2001 .  21 s.   [1, z toho volných 1]
    Využívání druhotného tepla větracího vzduchu stájí
  7. Výměníky pro zpětné získávání tepla z větracího vzduchu stájí / [zpracoval Radomír Adamovský, Jaroslav Kára] .  Praha :  Informační centrum ČKAIT,  2001 .  14 s.   [1, z toho volných 1]
    Výměníky pro zpětné získávání tepla z větracího vzduchu stájí
  8. Motorová paliva z biomasy v České republice / Jaroslav Kára .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2001 .  39 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.