Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 15  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0029995^"
  1. Paříž ve tvaru srdce : (fyziologie Paříže) / Armand Lanoux ; [z franc. orig. přel. Stanislav Jirsa] .  Praha :  Odeon,  1996 .  413 s.   [2, z toho volných 1]
    Paříž ve tvaru srdce
  2. Pastýř včel / Armand Lanoux ; z franc. přel. Eva Musilová ; .  Praha :  NV,  1985 .  331 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Miláček Maupassant / Armand Lanoux ; z francouzštiny přeložil Břetislav Štorm .  Praha :  Odeon,  1985 .  473 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Pastýř včel / Armand Lanoux ; z francouzského originálu Le berger des abeilles ... přeložila Eva Musilová .  Praha :  Naše vojsko,  1985  331 stran  
    Pastýř včel
  5. Miláček Maupassant / Armand Lanoux ; [z francouzského originálu ... přeložil Břetislav Šorm ; doslov napsal Jindřich Veselý ; verše přeložil Luděk Kubišta] .  Praha :  Odeon,  1985  473 stran  
    Miláček Maupassant
  6. Zločin v královském kanálu / Armand Lanoux ; Z franc. orig. přel. Jarmila Fialová .  Praha :  NV,  1970 .  124 s.  
    Zločin v královském kanálu
  7. Vražda na sklonku dovolené / Armand Lanoux ; [z francouzského originálu ... přeložil Ladislav Jehlička] .  Praha :  Naše vojsko,  1969 .  150, [3] s.   [1, z toho volných 0]
    kniha
  8. Vražda na sklonku dovolené / Armand Lanoux ; z francouzského originálu Le pont de la folie ... přeložil Ladislav Jehlička ; ilustroval Karel Fron .  Praha :  Naše vojsko,  1969  150 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh  
    Vražda na sklonku dovolené
  9. Dobrý deň, pán Zola / Armand Lanoux ; z franc. orig. ... prel. a vysvetl. sprac. Ján Oršulák ; verše prebásnil Viliam Turčány .  Bratislava :  Tatran,  1966 .  491 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Když nastává odliv / Armand Lanoux ; z francouzského originálu ... přeložila Marie Veselá .  Praha :  Československý spisovatel,  1966 .  284 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.