Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 15  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0048263^"
  1. Vliv dokončovací technologie na chování povrchu strojních součástí při zatížení / Jan Mádl ... [et al.] .  [Ústí nad Labem] :  UJEP, FVTM,  2012 .  185 s.   [1, z toho volných 1]
    Vliv dokončovací technologie na chování povrchu strojních součástí při zatížení
  2. Technologie obrábění / Jan Mádl ... [et al.] .  V Praze :  Nakladatelství ČVUT,  2007, c1999 .  3 sv. (80, 84, 88 s.)   [1, z toho volných 1]
    Technologie obrábění
  3. Technologičnost konstrukce : obrábění a montáže / Jan Mádl, Antonín Zelenka, Martin Vrabec .  Praha :  Vydavatelství ČVUT,  2005 .  136 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologičnost konstrukce
  4. NC programování v obrábění / Martin Vrabec, Jan Mádl .  Praha :  Vydavatelství ČVUT,  2004 .  92 s.   [1, z toho volných 1]
    NC programování v obrábění
  5. Terminologie obrábění a montáže / kolektiv autorů ; [Jan Mádl ... et al. ; editor Miroslav Sláma] .  Ústí nad Labem :  Univerzita J.E. Purkyně, ÚTŘV,  2004 .  207 s.   [1, z toho volných 1]
    Terminologie obrábění a montáže
  6. Jakost obráběných povrchů / Jan Mádl ... [et al.] .  Ústí nad Labem :  UJEP - ÚTŘV,  2003 .  179 s.  
    Jakost obráběných povrchů
  7. Základy technologie II / Jan Mádl, Jaroslav Barcal .  Praha :  České vysoké učení technické v Praze,  2002 .  55 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy technologie II
  8. Trvanlivost břitu a provozní spolehlivost obráběcího nástroje / Oldřich Bilík, Jan Mádl .  Ústí nad Labem :  Univerzita J. E. Purkyně,  2001 .  86 s.   [1, z toho volných 1]
    Trvanlivost břitu a provozní spolehlivost obráběcího nástroje
  9. Technologie obrábění / Jan Mádl ... [et al.] .  Praha :  Vydavatelství ČVUT,  2000 .  79, 86, 81 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie obrábění
  10. Optimalizace obráběcího procesu / Jan Mádl, Ivo Kvasnička .  Praha :  ČVUT,  1998 .  168 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.