Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0046064^"
  1. Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review / Eva Samková, Milan Pešek, Jiří Špička .  V Českých Budějovicích :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  2008 .  90 s.   [1, z toho volných 1]
    Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení
  2. Ošetřování, hodnocení jakosti a zpracování mléka na farmě / Milan Pešek .  Praha :  Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství a výživy ČR,  1999 .  54 s.   [1, z toho volných 1]
    Ošetřování, hodnocení jakosti a zpracování mléka na farmě
  3. Cvičení z technologie živočišných výrobků I / Lubomír Kratochvíl, Karel Zadražil, Milan Pešek .  Praha :  SPN,  1982 .  213 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.