Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0232276^"
  1. Technologie výroby potravin rostlinného původu : bakalářský stupeň / Jan Hrabě, Otakar Rop, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2005 .  178 s.   [2, z toho volných 2]
    Technologie výroby potravin rostlinného původu
  2. Teoretické principy konzervace potravin I. Hlavní konzervárenské suroviny / Otakar Rop, Pavel Valášek, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2005 .  130 s.   [1, z toho volných 1]
    Teoretické principy konzervace potravin I
  3. Legislativa a řízení jakosti v potravinářství / Jan Hrabě, František Buňka, Otakar Rop .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2005 .  173 s.   [1, z toho volných 1]
    Legislativa a řízení jakosti v potravinářství


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.