Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0023553^"
  1. 100% štěstí / Zdeněk Vašíček ; k vydání připravila Lucie Bartoňová .  Praha :  Triáda,  2016  64 stran   [1, z toho volných 1]
    100% štěstí
  2. "Z přirozené potřeby kritického ducha" : reflexe života a díla Zdeňka Vašíčka / koncepce Pavel Vašíček , uspořádali Jan Brabec, Jan Horský, Václav Janoščík, Robert Krumphanzl a Pavel Vašíček .  Praha :  Triáda,  [2016]  ©2016  365 stran   [1, z toho volných 1]
    "Z přirozené potřeby kritického ducha"
  3. Jak se dělají filosofie / Zdeněk Vašíček .  Praha :  Triáda,  2012 .  238 s.   [1, z toho volných 1]
    Jak se dělají filosofie
  4. Tertium datur : egosolistní (re)kreace / [Zdeněk Vašíček] .  Praha :  Jan Placák - Ztichlá klika,  2011 .  33 l.   [1, z toho volných 1]
    Tertium datur
  5. Slavoj Český & spol. : mistrova divertimenta / Zdeněk Vašíček ; [sestavil a doslov napsal Viktor Šlajchrt] .  V Praze :  Plus,  2010 .  213 s.   [1, z toho volných 1]
    Slavoj Český & spol
  6. Minulost a současnost, paměť a dějiny / Zdeněk Vašíček, Françoise Mayer .  Brno : Praha :  Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK) ; Triáda,  2008 .  199 s.   [1, z toho volných 1]
    Minulost a současnost, paměť a dějiny
  7. Archeologie, historie, minulost / Zdeněk Vašíček ; [z francouzského originálu ... přeložil autor ; doslov napsal Miroslav Petříček] .  Praha :  Karolinum,  2006 .  157 s.   [1, z toho volných 1]
    Archeologie, historie, minulost
  8. Podmínky volby / Zdeněk Vašíček .  Praha :  Triáda,  2003 .  265 s.   [1, z toho volných 1]
    Podmínky volby
  9. Přijetí podmínek : [vybrané statě z let 1982-1996] / Zdeněk Vašíček .  Praha :  Torst,  1996 .  262 s.   [1, z toho volných 1]
    Přijetí podmínek
  10. Obrazy [minulosti] : o bytí, poznání a podání minulého času / Zdeněk Vašíček .  Praha :  Prostor,  1994 .  140 s.   [1, z toho volných 1]
    Obrazy [minulosti]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.