Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0204625 xnor^"
  1. Mezinárodní metrologický slovník - Základní a všeobecné pojmy a přidružené termíny (VIM) : TNI 01 0115 .  Praha :  ÚNMZ,  2009 .  88 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Rušivé oslnění při osvětlení vnitřních prostorů : TNI 36 0450 oprava 1 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  [1] l.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Tuhá alternativní paliva - Systémy managementu kvality - Specifické požadavky na použití systémů managementu kvality při výrobě tuhých alternativních paliv : TNI 83 8301 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  42 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Tuhá altermativní paliva - Terminologie, definice a popis : TNI 83 8300 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  27 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Tuhá alternativní paliva - Specifikace a třídy : TNI 83 8302 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  15 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Charakterizace kalů - Protokol pro validaci metod stanovení fyzikálních vlastností kalů : TNI CEN/TR 15252 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  11 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Charakterizace kalů - Správná praxe pro společné spalování kalů a komunálního odpadu : TNI CEN/TR 13768 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  21 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Charakterizace kalů - Správná praxe pro spalování kalů s tuky a shrabky nebo samostatně : TNI CEN/TR 13767 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  30 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Pokyny pro tváření konstrukčních ocelí : TNI CEN/TR 10347 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  11 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Údržba vnitřních osvětlovacích soustav : TNI 36 0451 .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  30 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.