Výsledky vyhledávání
- Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022 173 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Pekařská technologie. V., Moderní trendy v pekárenství / Martin Hanus, Eva Řehák Nováková, Pavel Skřivan, Petr Šedivý . Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2021 389 stran [1, z toho volných 1]
- Cereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba / Marcela Sluková, Pavel Skřivan, Marie Hrušková . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017 217 stran [1, z toho volných 1]
- Obiloviny a luštěniny / Radmila Dostálová, Jiří Horáček, Pavel Skřivan, Marcela Sluková . Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2016 31 stran [1, z toho volných 1]
- Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Radovan Smrž, Pavel Skřivan . Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2016 333 stran [1, z toho volných 1]
- Pekařská technologie. III., Výroba běžného pečiva / Petr Šedivý, Martin Hanus, Eva Nováková, Pavel Skřivan . Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o., 2015 266 stran [1, z toho volných 1]
- Cereální chemie a technologie I : cereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin / Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Marie Hrušková . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003 . 202 s. [1, z toho volných 1]