Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0228746 xodb^"
  1. Uplatněná certifikovaná metodika : číslo 2011/12-1 : stanovení fytoestrogenních látek v biologickém materiálu a mléčných výrobcích / Jana Hajšlová ... [et al.] .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2011 .  22 s.   [1, z toho volných 1]
    Uplatněná certifikovaná metodika
  2. Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody : laboratorní cvičení : učební text pro studenty bakalářského studijního programu bezpečnost a kvalita potravin / Vladimír Kopřiva ... [et al.] .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2010 .  54 s.   [1, z toho volných 1]
    Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody
  3. Anthokyaninová barviva v hroznech a vínech = Anthocyanin pigments in grapes and wines .  Brno :  Mendelova univerzita v Brně,  2010 .  108 s.   [1, z toho volných 1]
    Anthokyaninová barviva v hroznech a vínech
  4. Tajemství vlasů : jak na tom jsme? / Jaroslav Orlík .  Havířov :  Info Press,  2010 .  113 s.   [1, z toho volných 1]
    Tajemství vlasů
  5. Sborník přednášek z XLV. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků : hotel Murano, Janov nad Nisou, Česká republika 16.-18.5.2007 / [redakce Jiří Brát] .  Nelahozeves :  Unilever,  2007 .  146 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Typologie lesů Českého krasu ve vztahu k půdní diverzitě / Pavel Šamonil .  Praha :  Jan Farkač,  2005 .  112 s., [60] s. částečně barev. obr. příl.   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Typologie lesů Českého krasu ve vztahu k půdní diverzitě
  7. Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody : návody k praktickým cvičením pro 2. ročník bakalářského a navazujícího magisterského studia Bezpečnost a kvalita potravin / Miriam Smutná, Lenka Vorlová, Ladislav Malota .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2005 .  28 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.