Výsledky vyhledávání
- Vaříme z pěti surovin / Ulrike Skadow . Praha : Jan Vašut s.r.o., 2023 62 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Jídlo roste u cesty : válečné rady německým hospodyňkám / text: Eliška Poloprudská . Děčín : Oblastní muzeum v Děčíně, p.o., 2022 31 stran [1, z toho volných 1]
- Večeře v Paříži : 50 francouzských tajemství pro radost z jídla a společného stolování / Elizeth Bard ; přeložila Yvetta Nováková . Praha : Motto, 2019 164 stran [3, z toho volných 1]
- Technologie v kostce / Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek . Divec : Radek Runštuk - R plus, 2019 141 stran , 2 nečíslované strany obrazových příloh [1, z toho volných 1]
- Naše hustý kaše / Jana, David a Emílie Borozidisovi . Praha : Došel karamel, 2017 185 stran [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
- Gastronomie a technologie přípravy pokrmů / Michal Šindler . Brno : Masarykova univerzita, 2015 198 stran [1, z toho volných 1]
- Osm chutí Asie / Shahaf Shabtay & SaSaZu . Praha : Smart Press, 2012 . 178 s. [2, z toho volných 1]
- Kuchařské suroviny : příručka o více než 1000 ingrediencích / Ingeborg Pilsová . [Praha] : Slovart, 2012 . 384 s. [1, z toho volných 1]
- Vietnamská kuchyně / Jiří Kocourek . Praha : Muzeum hlavního města Prahy, 2010 . 38 s. [1, z toho volných 1]
- Culinaria Francie / André Dominé, editor ; Günter Beer, fotograf . [Praha] : Slovart, c2008 . 468 s. [1, z toho volných 1]