Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0295286 xodb^"
  1. Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa / Josef Kameník a kolektiv .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso,  2014 .  327 s.   [1, z toho volných 1]
    Maso jako potravina
  2. Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody : laboratorní cvičení : učební text pro studenty bakalářského studijního programu bezpečnost a kvalita potravin / Vladimír Kopřiva ... [et al.] .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2010 .  54 s.   [1, z toho volných 1]
    Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody
  3. Ekotoxikologie - praktická cvičení : testy toxicity na organismech vodního prostředí / Z. Svobodová ... [et al.] .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2010 .  84 s.   [1, z toho volných 1]
    Ekotoxikologie - praktická cvičení


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.