Výsledky vyhledávání
- Odborná příručka pro uzenáře / Josef Kubelka . Tábor : OSSIS, 2020 103 stran [1, z toho volných 1]
- Domácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina / Carsten Bothe . Praha : Vašut, 2020 135 stran [1, z toho volných 1]
- Uzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny / Miranda Ballard ; překlad: Ondřej Machálek . Brno : CPress, 2018 160 stran [2, z toho volných 1]
- Výroba jemného uzenářského zboží / Rudolf Řehák . Tábor : OSSIS, [2017] ©2017 126 stran [1, z toho volných 1]
- Uzení pro labužníky : ryby, maso, zelenina, chleba, ořechy a mnohem více / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jitka Koubková . Praha : Grada, 2017 128 stran [2, z toho volných 1]
- Domácí uzení masa : na grilu i v udírně / Will Fleischman ; z anglického originálu Smoking meat ... přeložila Květa Palowská . Praha : Euromedia, 2017 191 stran [1, z toho volných 1]
- Uzenář / Karel Josef Jarník . Tábor : OSSIS, 2016 174 stran [1, z toho volných 1]
- Domácí zabijačka / Josef Půhoný a kol. . Praha : Nakladatelství Brázda, s.r.o., 2016 95 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh [1, z toho volných 1]
- Vzorné řeznictví a uzenářství / František Danielka . Tábor : OSSIS, 2015 160 stran [1, z toho volných 1]
- Řeznictví a uzenářství / Václav Rošický . Tábor : OSSIS, 2015 304 stran [1, z toho volných 1]