Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0003920 amg^"
  1. Výroba, jakost a obchod s mlékem v podmínkách EU / Jaroslav Červenka, Zdeněk Poděbradský, Jan Jarolímek .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita, Informační a poradenské centrum PEF,  2004 .  69 s.  
    Výroba, jakost a obchod s mlékem v podmínkách EU
  2. Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV,  2003 .  57 s.  
    Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
  3. Vliv výživy na kvalitu a obsah složek v mléce : sborník vědeckých prací z mezinárodní konference studentů DSP Výživa a dietetika zvířat a workshopu Phare, RERA, Zelená laguna Vliv výživy na kvalitu a obsah složek v mléce : [České Budějovice] 29.5.-30.5.2003 .  V Českých Budějovicích :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  2003 .  146 s.  
    Vliv výživy na kvalitu a obsah složek v mléce
  4. Hygiena mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení / Jindra Lukášová .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  1995 .  56 s.  
    Hygiena mléka a mléčných výrobků
  5. Mikrobiologie mléka a tuků / Milada Plocková, Pavel Březina .  Praha :  MON,  1988 .  228 s.  
    Mikrobiologie mléka a tuků
  6. Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti / Miloš Teplý .  Praha :  Státní zdravotnické nakladatelství,  1962 .  246 s.  
    Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti
  7. Mlékařství v republice Československé / Otakar Laxa. .  Praha :  Masarykova akademie práce,  1929 .  38 s.  
    Mlékařství v republice Československé
  8. Nastol'naja kniga po moločnomu chozjajstvu / sostavil V.A. Medvedev .  Praga :  Knigoizdatel'stvo "Chutor",  Lingva  1925  220 stran  
    Nastol'naja kniga po moločnomu chozjajstvu
  9. Chemie mléka a mléčných výrobků : metodika (zkoušení chemické a fyzikálné) / napsal Otakar Laxa .  Praha :  Ministerstvo zemědělství republiky Československé,  1925 .  276 s.  
    Chemie mléka a mléčných výrobků
  10. Mlékaření : nástin výroby a úpravy mléka jako potraviny / Otakar Laxa .  Praha :  Československé podniky tisk. a vydav.,  1922 .  406 s., [3] s. příl.  
    Mlékaření

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.