Výsledky vyhledávání
- Výroba, jakost a obchod s mlékem v podmínkách EU / Jaroslav Červenka, Zdeněk Poděbradský, Jan Jarolímek . V Praze : Česká zemědělská univerzita, Informační a poradenské centrum PEF, 2004 . 69 s.
- Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová . Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 . 57 s.
- Vliv výživy na kvalitu a obsah složek v mléce : sborník vědeckých prací z mezinárodní konference studentů DSP Výživa a dietetika zvířat a workshopu Phare, RERA, Zelená laguna Vliv výživy na kvalitu a obsah složek v mléce : [České Budějovice] 29.5.-30.5.2003 . V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2003 . 146 s.
- Hygiena mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení / Jindra Lukášová . Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 1995 . 56 s.
- Mikrobiologie mléka a tuků / Milada Plocková, Pavel Březina . Praha : MON, 1988 . 228 s.
- Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti / Miloš Teplý . Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962 . 246 s.
- Mlékařství v republice Československé / Otakar Laxa. . Praha : Masarykova akademie práce, 1929 . 38 s.
- Nastol'naja kniga po moločnomu chozjajstvu / sostavil V.A. Medvedev . Praga : Knigoizdatel'stvo "Chutor", Lingva 1925 220 stran
- Chemie mléka a mléčných výrobků : metodika (zkoušení chemické a fyzikálné) / napsal Otakar Laxa . Praha : Ministerstvo zemědělství republiky Československé, 1925 . 276 s.
- Mlékaření : nástin výroby a úpravy mléka jako potraviny / Otakar Laxa . Praha : Československé podniky tisk. a vydav., 1922 . 406 s., [3] s. příl.