Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0079268 xodb^"
  1. Moderní hotel / Jiří Černý, Jiří Krupička .  Úvaly :  Ratio,  [2004?] .  224 s.   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Moderní hotel
  2. Moderní kuchyně ve společném stravování / Jiří Černý .  Úvaly :  Ratio,  [2003] .  247 s.   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Moderní kuchyně ve společném stravování
  3. Encyklopedický slovník gastronomie. L - Ž / Jiří Černý ; [ilustrace Marie Černá, Marta Mastná, Jana Štěpánková] .  Úvaly :  Ratio,  [2002?] .  244 s.   [1, z toho volných 1]
    Encyklopedický slovník gastronomie
  4. Encyklopedický slovník gastronomie. A - K / Jiří Černý ; [ilustrace Marie Černá, Marta Mastná, Jana Štěpánková] .  Úvaly :  Ratio,  [2001?] .  221 s.   [1, z toho volných 1]
    Encyklopedický slovník gastronomie
  5. Barový provoz v kostce / Jiří Černý ; [ilustrace Tomáš Veverka] .  Úvaly :  Ratio,  [1999?] .  163 s.   [1, z toho volných 1]
    Barový provoz v kostce
  6. Moderní obsluha / Jiří Černý, Antonín Srkala .  Praha :  IQ 147,  1997  308 stran   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Moderní hotel / Jiří Černý, Jiří Krupička .  Úvaly :  Ratio,  [1996] .  223 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Moderní obsluha / Jiří Černý, Antonín Srkala .  Praha :  Merkur,  1993 .  324 s.   [2, z toho volných 2]
    Moderní obsluha
  9. Práce číšníka u stolu hosta : dranžírování, flambování a dochucování / Antonín Srkala, Jiří Černý .  Praha :  Merkur,  1987 .  195 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Práce číšníka u stolu hosta : dranžírování, flambování a dochucování / Antonín Srkala, Jiří Černý .  Praha :  Merkur,  1982 .  199 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.