Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth u0004425 xodb^"
  1. Směrnice EA o vyjadřování nejistoty v kvantitativním zkoušení / [text zpracoval Český institut pro akreditaci] .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  30 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Dokument pro kalibraci elektromechanických tlakoměrů / [text zpracoval Český institut pro akreditaci] .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  32 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Výběr a využití referenčních materiálů / [text zpracoval Český institut pro akreditaci] .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  12 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Akreditace laboratoří působících v oblasti senzorického zkoušení / [zpracoval Český institut pro akreditaci] .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  16 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Akreditace v oblasti nedestruktivního zkoušení / [zpracoval] Český institut pro akreditaci .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  20 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Výkladový dokument normy ISO/IEC 17025 pro zkušební metody CEC / [text zpracoval Český institut pro akreditaci] .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  7 s.   [1, z toho volných 0]
    kniha
  7. Akreditace mikrobiologických laboratoří / [texty zpracoval Český institut pro akreditaci] .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  24 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Kalibrace pístových tlakoměrů / Český institut pro akreditaci .  Praha :  Český normalizační institut,  1999 .  24 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Kalibrace osciloskopů / [zpracoval] Český institut pro akreditaci .  Praha :  Český normalizační institut,  1999 .  26 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Kalibrace termočlánků / Český institut pro akreditaci .  Praha :  Český normalizační institut,  1999 .  15 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.