Number of the records: 1  

Senzorické hodnocení potravin

  1. Author Jarošová, Alžběta, 1960- (Author)
    TitleSenzorické hodnocení potravin / Alžběta Jarošová
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001
    Phys.des.84 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7157-539-9 (brož.) : 75.00 Kč
    Note250 výt.
    Obsahuje bibliografii
    AudienceUrčeno pro posluchače AF
    Subj. Headings hygiena potravin * senzorická analýza
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    UDC614.31 * 543.92 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 213515Půjčovna literaturydepozitář
    Senzorické hodnocení potravin
    Senzorické hodnocení potravin

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.