Number of the records: 1  

Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd

  1. TitleMikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd : ČSN P CEN ISO/TS 11133-2. Část 2, Pokyny pro zkoušení výkonnosti kultivačních půd v praxi
    Portion of titlePokyny pro zkoušení výkonnosti kultivačních půd v praxi
    Issue stat.Praha : Český normalizační institut, 2005
    Phys.des.34 s. : il.
    ISBN406.00 Kč
    EditionČeská technická norma
    Series/heading Česká technická norma
    NoteTřídicí znak 56 0099
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potravinářská mikrobiologie * krmiva
    Form, Genre normy
    UDC576.8 * 636.085 * 579.67 * 006.7/.8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindStandards
    Call numberLocationSublocationInfo
    NO 24135Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.