Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů 2

  1. Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů 2 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková
    Issue2., upr. vyd.
    Issue stat.Praha : Fortuna, 2006
    Phys.des.85 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
    ISBN80-7168-952-1 (brož.) : 109.00 Kč
    Subj. Headings jídla - příprava * technologie
    Form, Genre kuchařské recepty * učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC641.55 * (075.3) * (083.12)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count2, currently available 2
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 196613/IIPůjčovna literaturydepozitář
    J 196613/II aPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie přípravy pokrmů 2

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.