Number of the records: 1
Základy konzervace potravin
Author Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author) Title Základy konzervace potravin / Ivo Ingr Issue Vyd. 3. přeprac. Issue stat. V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2007 Phys.des. 119, [18] s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7375-110-4 (brož.) : 137.00 Kč Note Náklad 180 výtisků Obsahuje bibliografie Subj. Headings kvalita potravin * hygiena potravin * konzervování potravin Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663/664-021.465 * 614.31 * 664.8/.9 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 257167 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1