Number of the records: 1
Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu
Title Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] Other author Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Author) Issue Vyd. 1. Issue stat. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2002 Phys.des. 141 s. ; 30 cm ISBN 80-7305-428-0 (brož.) : 180.00 Kč Note 250 výt. Obsahuje bibliografie Subj. Headings živočišné produkty - hygienické aspekty * zpracování zemědělských produktů * potraviny živočišného původu - Česko Form, Genre právní předpisy * učebnice vysokých škol Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 613.28 * 637 * 613 * 631.56 * (437.3) * (094.5) * (075.8) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 258898 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1