Number of the records: 1  

Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů

  1. Author Horáčková, Vendulka, 1947- (Author)
    TitleMetodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů / Vendulka Horáčková, Petr Dědič
    Cover TitleMetodika přípravy bezvirových materiálů bramboru
    Other author Dědič, Petr (Author)
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, 2009
    Phys.des.28 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-86940-22-9 (brož.) : 50.00 Kč
    EditionPraktické informace ; č. 27
    Series/heading Praktické informace (Výzkumný ústav bramborářský)
    Note50 výt.
    Obsahuje bibliografie
    Subj. Headings brambory * šlechtění zemědělských plodin
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC635.21 * 633.491 * 631.52 * (072)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URL Obsah
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 274279Půjčovna literaturydepozitář
    Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.