Number of the records: 1  

Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů

  1. TitleZelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů : [praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů / editor Zdeněk Friedmann]
    Portion of titlePříprava pokrmů
    Other author Friedmann, Zdeněk, 1946- (Editor)
    Issue stat.Praha : Raabe, c2011
    Phys.des.[94] s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-86307-33-6 (brož.) : 250.00 Kč
    EditionDobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ ; 4
    Series/heading Dobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ
    NoteObsahuje bibliografie
    Subj. Headings příprava jídel * pracovní výchova * studium a výuka
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect37 - Výchova a vzdělávání
    UDC641.55 * 371.381 * 371.3 * (072)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 300483Půjčovna literaturymístní sklad
    Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.