Number of the records: 1
Uzení, nakládání a konzervování masa
Author Gahm, Bernhard (Author) Title Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : Grada, 2012 Phys.des. 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm ISBN 978-80-247-4266-3 199.00 Kč Note Přeloženo z němčiny. Terminologický slovník Obsahuje bibliografii a rejstřík Translation of Fleisch pökeln und räuchern Subj. Headings maso * zpracování masa * konzervování masa * nakládání masa * uzení Form, Genre příručky * obrazové publikace Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 664.91 * 664.8.035.3 * 637.5 * 637.5.03 * 637.5.033 * 637.5.035 * 637.5.034 * (035) * (084.11) Annotation Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případn Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 305597 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1