Number of the records: 1  

Uzení, nakládání a konzervování masa

  1. Author Gahm, Bernhard (Author)
    TitleUzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková]
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Grada, 2012
    Phys.des.125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-247-4266-3 199.00 Kč
    NotePřeloženo z němčiny. Terminologický slovník
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Translation ofFleisch pökeln und räuchern
    Subj. Headings maso * zpracování masa * konzervování masa * nakládání masa * uzení
    Form, Genre příručky * obrazové publikace
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC664.91 * 664.8.035.3 * 637.5 * 637.5.03 * 637.5.033 * 637.5.035 * 637.5.034 * (035) * (084.11)
    AnnotationVepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případn
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 305597Půjčovna literaturymístní sklad
    Uzení, nakládání a konzervování masa

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.