Number of the records: 1  

Výroba potravin rostlinného původu

  1. Author Burešová, Iva, 1971- (Author)
    TitleVýroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin / Iva Burešová, Eva Lorencová
    Portion of titleZpracování obilovin
    Other author Lorencová, Eva, 1984- (Author)
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2013
    Phys.des.302 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7454-278-7 412.00 Kč
    NoteNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 200 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings obilniny * zpracování zemědělských produktů
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect633 - Rostlinná výroba * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC633.1 * 631.56 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 322560Půjčovna literaturymístní sklad
    Výroba potravin rostlinného původu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.