Number of the records: 1  

Metody odběru a analýzy potravin pro sledování kontaminace surovin a cereálních výrobků ošetřených insekticidními aerosoly

  1. TitleMetody odběru a analýzy potravin pro sledování kontaminace surovin a cereálních výrobků ošetřených insekticidními aerosoly [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Michal Stupák ... [et al.]
    Other author Stupák, Michal (Author)
    Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
    Issue stat.Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2014
    Phys.des.1 CD-ROM
    ISBN978-80-7080-905-1 : Kč 250.00
    NoteNázev z titulní obrazovky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    Subj. Headings analýza potravin * potravinářské suroviny * kontaminace potravin * organická analýza * potravinářská chemie
    Form, Genre certifikované metodiky * CD-ROM
    Conspect547 - Organická chemie
    UDC641.1/.3 * 614.31 * 663/664:54 * 543-63 * (083.744) * (0.034.44)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindAudiovisual and electronic resources
    Call numberLocationSublocationInfo
    T 911Všeobecná studovnadepozitářIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.