Number of the records: 1
Metody odběru a analýzy potravin pro sledování kontaminace surovin a cereálních výrobků ošetřených insekticidními aerosoly
Title Metody odběru a analýzy potravin pro sledování kontaminace surovin a cereálních výrobků ošetřených insekticidními aerosoly [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Michal Stupák ... [et al.] Other author Stupák, Michal (Author) Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin Issue stat. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2014 Phys.des. 1 CD-ROM ISBN 978-80-7080-905-1 : Kč 250.00 Note Název z titulní obrazovky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy Subj. Headings analýza potravin * potravinářské suroviny * kontaminace potravin * organická analýza * potravinářská chemie Form, Genre certifikované metodiky * CD-ROM Conspect 547 - Organická chemie UDC 641.1/.3 * 614.31 * 663/664:54 * 543-63 * (083.744) * (0.034.44) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 0, at library only 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Audiovisual and electronic resources Call number Location Sublocation Info T 911 Všeobecná studovna depozitář In-Library Use Only
Number of the records: 1