Number of the records: 1  

Gastronomie a technologie přípravy pokrmů

  1. Author Šindler, Michal (Author)
    TitleGastronomie a technologie přípravy pokrmů / Michal Šindler
    Other corp. Masarykova univerzita. Lékařská fakulta (Publisher)
    IssuePrvní vydání
    Issue stat.Brno : Masarykova univerzita, 2015
    Phys.des.198 stran : ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-210-7878-9 Kč 339.00
    NoteNázev z obálky. Nad názvem: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta. 400 výtisků
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Subj. Headings gastronomie * kuchařství * kuchařské suroviny * příprava jídel * potravinářská mikrobiologie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC641/642 * 641.1/.3 * 641.55 * 579.67 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 355481Půjčovna literaturymístní sklad
    Gastronomie a technologie přípravy pokrmů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.