Number of the records: 1  

Maso jako potravina

  1. Author Kameník, Josef (Author)
    TitleMaso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa / Josef Kameník a kolektiv
    Other corp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso, 2014
    Phys.des.327 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-7305-673-5 Kč 299.00
    Note1000 výt.
    Obsahuje bibliografie a rejstřík
    Subj. Headings maso * maso - parazitologie * potravinářská mikrobiologie * parazitologie * hygiena potravin
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC637.5 * 579.67 * 576.8 * 614.31 * (048.8:082)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 359443Půjčovna literaturymístní sklad
    Maso jako potravina

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.