Number of the records: 1  

Úvod do světa literatury IV

  1. TitleÚvod do světa literatury IV. : literární všehochuť / vybral Vladimír Nezkusil
    Other author Nezkusil, Vladimír, 1935-2009 (Compiler) (Editor)
    Pellar, Rudolf, 1923-2010 (Performer)
    Issue stat.[Praha] : [Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana], [2018]
    Phys.des.1 audiodisk (1 hod., 49 min.) ; 12 cm
    ISBNKč .00
    NoteNázev z nahrávky. V hudebních doplňcích jsou použity výňatky z českého duchovního zpěvu, ze skladeb B. Brittena, J. Ježka, I. Stravinského a scénická kompozice Jiřího Váchala. Nahrávka ve formátu MP3
    Průvodní slovo interpretuje Anna Švejnohová, čte Rudolf Pellar a další
    ContainsČtení z Biblí Kralické / Ivan Olbracht -- Satiry o řemeslnících a konšelích. Pekař -- Postila / Petr Chelčický -- Gulliverovy cesty / Jonathan Swift -- Plachta / M.J. Lermontov -- Tvrdohlavá žena / J.K. Tyl -- Úředníkova smrt / A.P. Čechov -- Čekej na mne a já se ti vrátím / Konstantin Simonov -- Král Krysa / James Clawell -- V sousedství měl dílnu sklenář / Jiří Kolář -- Na hrudi obra obláček zlatý / Anatolij -- Anglické listy / Karel Čapek -- Zmoudření Dona Quijota / Viktor Dyk -- Obsluhoval jsem anglického krále / Bohumil Hrabal -- Pan Kaplan má stále třídu rád / Leo Rosten -- Klapzubova jedenáctka
    AudiencePOUZE PRO NEVIDOMÉ. Pro děti
    Subj. Headings literární výchova
    Form, Genre čítanky * učebnice základních škol * audioknihy * mluvené slovo * zvukové záznamy pro děti a mládež * kompaktní disky
    Conspect82 - Literatura. Literární život * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC82.0 * (075)028 * (075.2) * (075) * (086.7)08 * (086.7.053.2) * (086.76)
    AnnotationPásmo literárních textů od antiky po současnost
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindAudiobooks
    Call numberLocationSublocationInfo
    ZK 4725Půjčovna literaturymístní sklad
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.