Number of the records: 1
Umění fermentace
Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author) Title Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil Uniform title Art of fermentation. Česky Portion of title Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Spine Title Umění fermentace I. Other author Roztočil, Tomáš (Translator) Issue První vydání Issue stat. Praha : Alferia, 2021 Phys.des. 353 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-0316-4 Kč 499.00 Note Přeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * nápoje Form, Genre populárně-naučné publikace * příručky Conspect 64 - Domácí hospodářství UDC 66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.87 * (0.062) * (035) Annotation Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst. Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 398764 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1