Number of the records: 1
Fermentované potraviny ke každému jídlu
Author Ryczek, Hayley Barisa (Author) Title Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová Uniform title Fermented foods at every meal. Česky Other author Šůchová, Barbora, 1992- (Translator) Issue Vydání první Issue stat. Praha : Alpha Book, 2023 Phys.des. 192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-88428-18-3 Kč 448.00 Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * jídla Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.55 * (035) * (083.12) Annotation Příručka vysvětluje důvody k zařazení fermentovaných potravin do stravy spolu s návody na jejich přípravu. Text obsahuje 100 receptů, které pomohou snadno přidat fermentované potraviny ke každému jídlu. Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1, Access to Shelves 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 412729 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
Number of the records: 1