Number of the records: 1
Cereální chemie a technologie III
Author Příhoda, Josef, 1938- (Author) Title Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků / Josef Příhoda Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Issue Vyd. 1. Issue stat. Praha : VŠCHT, 1991 Phys.des. 58 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7080-099-2 Note DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Subj. Headings pečivo * pekařství * potravinářská technologie * 7 bakery products * 7 bakery * 7 food technology Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Conspect 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 664.6 * 663/664 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1