Number of the records: 1  

Cereální chemie a technologie III

  1. Author Příhoda, Josef, 1938- (Author)
    TitleCereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků / Josef Příhoda
    Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : VŠCHT, 1991
    Phys.des.58 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7080-099-2
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings pečivo * pekařství * potravinářská technologie * 7 bakery products * 7 bakery * 7 food technology
    Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC664.6 * 663/664 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Cereální chemie a technologie III

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.