Number of the records: 1  

Kuchařské předpisy k přípravě nejrůznějších, chutných, výživných a i levných jídel, pečiva, zelenin, salátů, zavařenin a nápojů

  1. Author Černá, Růžena, 1867-1957 (Author)
    TitleKuchařské předpisy k přípravě nejrůznějších, chutných, výživných a i levných jídel, pečiva, zelenin, salátů, zavařenin a nápojů : [co dnes? : 1300 předpisů nových, dobrých a úsporných jídel] / napsala Růžena Černá ...
    Issue stat.Praha : Prometheus, 1936
    Phys.des.215 s. ; 8°
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.