Number of the records: 1  

Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních

  1. Author Soukup, Václav (Author)
    TitleBrambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních / Václav Soukup
    IssueDruhé vydání / upravil a novými předpisy doplnil Stanislav Svoboda
    Issue stat.V Olomouci : Velehrad, nakladatelství dobré knihy, 1942
    Phys.des.173 stran ; 19 cm
    NoteObálku navrhl arch. Petr Flenyko. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings brambory * jídla * příprava jídel
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.55:635.21
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.