Number of the records: 1  

Změny v chemickém složení ječmene průběhem sladování

  1. Author Trnka, Rudolf, 1881-1950
    TitleZměny v chemickém složení ječmene průběhem sladování / R. Trnka a B. Mysík. Chemické složení hlízek modré lupiny a bobu koňského / R. Trnka. Výsledky pokusů hnojařských s vápnodusíkem v roce 1912 na podzim a 1913 na jaře založených českým odborem rady zemědělské / R. Trnka, B. Mysík. Síran ammonatý a pokusy hnojařské s ním provedené v letech 1910-1912 / R. Trnka
    Other author (Author)
    Issue stat.V Praze : Hosp.-chemický výzk. ústav, 1914
    Phys.des.[15] s. : il.
    EditionPublikace hospodářsko-chemického výzkumného ústavu při král. české hosp. akademii v Táboře. Řada II ; č. 12
    Series/headingPublikace hospodářsko-chemického výzkumného ústavu při král. české hosp. akademii v Táboře. Řada II
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings sladovnický ječmen * bob obecný * 7 chemické složení * 7 hnojiva dusíkato-vápenatá * 7 hnojení * průmyslová hnojiva
    Keywordslupina modrá * síran amonný
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC633
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.