Number of the records: 1  

Technologie masa

  1. TitleTechnologie masa
    Other author Lát, Jaromír, 1921- (Author) (Author of introduction)
    IssueDruhé, přepracované a doplněné vydání
    Issue stat.Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1984
    Phys.des.662 stran : černobílé ilustrace, schémata, grafy ; 21 cm
    EditionRedakce potravinářské literatury
    Series/headingRedakce potravinářské literatury
    NotePublikace zpracována pod vedením Jaromíra Láta, který je též autorem předmluvy. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografické odkazy a věcný rejstřík
    Subj. Headings maso * potravinářská technologie * masný průmysl * zpracování masa * masné výrobky
    Form, Genre příručky * kolektivní monografie
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC663/664 * 637.5 * 637.5+664.91/.95 * 637.5.03 * (035) * (048.8:082)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Technologie masa

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.