Number of the records: 1  

Československá kuchyně

  1. Author Koreček, Ladislav (Author)
    TitleČeskoslovenská kuchyně / Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový
    Other author Nestával, Antonín, 1922-1985 (Author)
    Syrový, František (Author)
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Merkur, 1968
    Phys.des.267 s., [32] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 27 cm
    ISBNKčs 48,00
    Note100000 výt.. Obsahuje rejstřík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings Československo
    Keywordsčeská kuchyně * slovenská kuchyně
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.5 * (437)
    AnnotationPříručka našich předních odborníků obsahuje v šesti kapitolách stručnou formou podané moderní recepty jídel (studená kuchyně, polévky, teplé předkrmy-mezichody, hlavní jídla, přílohy, moučníky), vycházející z tradice naší kuchyně, ale obměněné moderními metodami v technologických postupech podle zásad racionální výživy. Každá kapitola zahrnuje podrobný obsah, úvodní slovo a řadu rad a pokynů.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Československá kuchyně

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.