Number of the records: 1
Československá kuchyně
Author Koreček, Ladislav (Author) Title Československá kuchyně / Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový Other author Nestával, Antonín, 1922-1985 (Author) Syrový, František (Author) Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : Merkur, 1968 Phys.des. 267 s., [32] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 27 cm ISBN Kčs 48,00 Note 100000 výt.. Obsahuje rejstřík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Subj. Headings Československo Keywords česká kuchyně * slovenská kuchyně Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.5 * (437) Annotation Příručka našich předních odborníků obsahuje v šesti kapitolách stručnou formou podané moderní recepty jídel (studená kuchyně, polévky, teplé předkrmy-mezichody, hlavní jídla, přílohy, moučníky), vycházející z tradice naší kuchyně, ale obměněné moderními metodami v technologických postupech podle zásad racionální výživy. Každá kapitola zahrnuje podrobný obsah, úvodní slovo a řadu rad a pokynů. Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1