Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Author Matejka, Mikuláš (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů : Učební text pro 2. roč. SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník / Mikuláš Matejka ; Ze slov. přel. Hana Samková ; Graf. úprava Květa Kovářová Mikuláš Matejka ; Hana Samková
    Other author Samková, Hana (Translator)
    Issue3. vyd. (2. čes. vyd.).
    Issue stat.Praha : Merkur, 1989
    Phys.des.132 s. : obr. ; 21 cm
    ISBN(Váz.) : 11,50 Kčs
    NoteOrig.: Technológia pre 2. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor kuchár-čašník so zameraním čašník. Vazba Václav Šimice
    Subj. Headingsjídla - příprava - technologie - učebnice učilišť stř. odb.
    UDC641.5
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 29409 aPůjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.