Number of the records: 1  

Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků

  1. Author Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Author)
    TitleHygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : doplňující učební text pro posl. Vys. školy veter. v Brně / Zdeněk Matyáš
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : SPN, 1989
    Phys.des.53 s.
    ISBN80-85114-24-0 (Brož.) : 4 Kčs
    NoteOfset
    Subj. Headingsvýrobky rybí - hygiena a technologie - nemoci alimentární - učebnice vysokošk.
    UDC616-022.3 * 613.281 * 637.8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 57357Půjčovna literaturydepozitář
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.