Number of the records: 1  

Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků

  1. Author Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Author)
    TitleHygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : určeno pro posl. Vys. šk. veterinární v Brně / Zdeněk Matyáš, Josef Holec, Josef Pavlíček
    Other author Holec, Josef, 1928- (Author)
    Pavlíček, Josef, 1959- (Author)
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1990
    Phys.des.292 s. : il.
    ISBN80-85114-73-9 (Brož.) : 12,50 Kčs
    NoteRozmn.
    Subj. Headingsvýrobky rybí - výrobky mrazírenské - produkce, zpracování a skladování - hygiena potravin
    UDC639.2/.3 * 664.8/.9 * 613.2
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 134169Půjčovna literaturydepozitář
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.