Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Author Vnouček, Josef (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů : pro III. ročník odborných učilišť a učňovských škol : učební obor číšník - servírka Josef Vnouček, Jiří Stropnický
    Other author Stropnický, Jiří (Author)
    Issue5. vyd.
    Issue stat.Praha : SPN, 1979
    Phys.des.171 s.
    EditionUčebnice pro střední školy
    Subj. Headingskuchařství - technologie - učebnice odb. učilišť a učňov. škol (3. roč.)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 19581Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.