Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů. I. / [zpracovali] Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
    Other author Otoupal, Pavel, 1935- (Author)
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Fortuna, 1998
    Phys.des.85 s., [8] s. obr. příl.
    ISBN80-7168-571-2 : 84.00 Kč
    AudienceUčebnice pro střední odborné školy a hotelové školy
    Subj. Headingspokrmy - příprava - technologie - učebnice středoškolské
    UDC641/642
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 176902/IPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie přípravy pokrmů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.