Number of the records: 1  

Slovník odborné kuchařské terminologie

  1. Author Hrabec, Martin (Author)
    TitleSlovník odborné kuchařské terminologie : anglicko-český, česko-anglický : francouzsko-český, česko-francouzský : německo-český, česko-německý / Martin Hrabec, Karel Smetana
    Other author Smetana, Karel (Author)
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2000
    Phys.des.127 s.
    ISBN80-902553-3-7 : 140.00 Kč
    EditionFood Service
    Series/heading Food Service
    Subj. Headingskuchařství - terminologie odborná - slovníky vícejazyčné * vaření - terminologie odborná - slovníky vícejazyčné
    UDC641/642 * 801.32
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech * English * French * German
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 184957Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.