Number of the records: 1  

Zavádění systému kritických bodů (HACCP)

  1. TitleZavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů / Michal Voldřich ... [et al.]
    Other author Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author)
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2000
    Phys.des.96 s.
    ISBN80-7271-004-4 : 50.00 Kč
    Subj. Headingspotraviny - hygiena potravin - kontrola - systémy HACCP - příručky
    UDC614.3
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 185429Půjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.