Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů
Author Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author) Title Technologie přípravy pokrmů. 1. / Hana Sedláčková, Pavel Otoupal Other author Otoupal, Pavel, 1935- Issue 3. přeprac. vyd. Issue stat. Praha : Fortuna, 2004 Phys.des. 85 s., [8] s. barev. obr. příl. ISBN 80-7168-912-2 : 109.00 Kč Note Obsahuje bibliografii Audience Učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy Subj. Headings kuchařství * jídla Form, Genre učebnice středních škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641/642 * 641.55 * (075.3) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 223725/I Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1