Number of the records: 1
Základní principy výroby tavených sýrů
Author Buňka, František, 1978- (Author) Title Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar Parallel Title Basic principles of processed cheese production Cover Title Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis Added title page title Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně Other author Buňková, Leona, 1974- (Author) Kráčmar, Stanislav, 1948- (Author) Issue Vyd. 1. Issue stat. Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 Phys.des. 70 s. : il. ; 25 cm ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.) : 200.00 Kč Edition Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií, ISSN 1803-2109 ; roč. 2, č. 6, 2009 Series/heading Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis Note Obsahuje bibliografii Language note Anglické resumé Subj. Headings tavené sýry * výrobní technologie Form, Genre monografie Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.358 * 62:005.83 * (048.8) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 276911 Půjčovna literatury depozitář
Number of the records: 1