Number of the records: 1  

Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky

  1. TitleBakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky
    Issue1. vydání
    Issue stat.Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018
    Phys.des.47 stran : barevné ilustrace, 1 mapa ; 21 cm
    ISBN978-80-88019-34-3 Kč 30.00
    NoteNázev z obálky
    Obsahuje bibliografie
    Subj. Headings bakterie mléčného kvašení * probiotika * kysané mléčné výrobky * racionální výživa
    Form, Genre informační publikace
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC579.86/.87 * 579-027.235 * 637.146 * 613.2 * (036)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 372790Půjčovna literaturymístní sklad
    Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.