Number of the records: 1
Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin
Author Komár, Aleš, 1949- (Author) Title Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. IV. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin / autor Aleš Komár Portion of title Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin Other corp. Univerzita obrany. Katedra materiálu a služeb Issue stat. Brno : Univerzita obrany, 2005 Phys.des. 142 s. ; 21 cm ISBN 80-7231-032-1 Kč 87,00 Note Anglicko-český slovník. 50 výt.. Nad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, Katedra materiálu a služeb. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Subj. Headings potravinářská technologie * zbožíznalství * hygiena potravin * pochutiny * nápoje * 7 food technology * 7 commodity expertise * 7 food hygiene * 7 savours * 7 beverages Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663/664 * 620.2 * 614.31 * 641.88 * 663 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1