Number of the records: 1
Jakost a zpracování ryb
Author Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author) Title Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr Other corp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta Issue Vyd. 1. Issue stat. V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 Phys.des. 102 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-7157-804-5 Note 100 výt., 110 výt. dotisk. Dotisk r. 2005. Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Facultas agronomica. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Určeno pro posluchače AF Subj. Headings rybí maso * kvalita potravin * zpracování živočišných produktů * 7 fish meat * 7 food quality * 7 animal products Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Conspect 637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 637.56 * 663/664-021.465 * 637.03 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1