Number of the records: 1  

Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě

  1. Author Voldřich, Michal, 1962-2013 (Author)
    TitleSystém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen / Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová
    Other author Jechová, Marie, 1946- (Author)
    Kaudelová, Marcela (Author)
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : České a slovenské odborné nakladatelství : Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, 2004
    Phys.des.73 s. : barev. il. ; 30 cm + 1 brožura (11 l.)
    ISBN80-903401-2-1 (brož.) : 300.00 Kč
    EditionModerní obchod
    Series/heading Moderní obchod
    NoteTerminologický slovník
    Subj. Headings potraviny * prodej * hygiena potravin * kontrola potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    UDC641/642 * 658.8 * 663/664 * 338.439.65 * 614.31 * (035)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 240154Půjčovna literaturydepozitář
    Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.